دسته بندی | علوم انسانی |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 6089 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 67 |
بررسی قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی تکمها
دلایل عمده عملکرد پایین قارچ خوراکی تکمهای سفید در ایران 8
تاریخچه پرورش قارچ خوراکی تکمهای سفید --------- 10
آشنایی اجمالی با قارچ خوراکی تکمهای سفید ------ 12
طبقهبندی -------------------------------------- 12
رده بندی -------------------------------------- 12
اندام شناسی قارچ خوراکی تکمهای سفید ----------- 13
مشخصات پرگنه در کشت خالص ---------------------- 15
نامگذاری علمی قارچ خوراکی تکمهای سفید:--------- 15
تقسیم بندی واحدهای سلولی میسلیوم از لحاظ تعداد و ترکیببندی هستهای ---------------------------------------- 16
چرخ زندگی قارچ خوراکی تکمهای سفید ------------- 16
الف ـ هموتالیسم --------------------------- 19
ب ـ هتروتالیسم ---------------------------- 20
روشهای بهبود نژادی در قارچ خوراکی تکمهای سفید:- 24
|
کشت بافت -------------------------------------- 25
الف ـ کشت و گزینش تک اسپوری --------------- 26
ب ـ کشت و گزینش چند اسپوری ---------------- 27
اختلاط ساده------------------------------------- 28
تلاقی هدفمند هموکاریونها------------------------ 28
1ـ روش سنتی تأیید هموکاریونها-------------- 29
2ـ تهیه و تایید هموکاریونهای والدی به روش تهیه پروتوپلاست ------------------------------------------- 30
3ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RFLP 30
4ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RAPD 31
الف ـ استفاده از نشانگرهای غذایی برای تایید هیبریدها: 33
ب ـ استفاده از آیزوزایمها برای تایید هیبریدها: 34
ج ـ استفاده از نشانگرهای مقاومت برای تأیید هیبریدها 34
اصلاح برخی صفات با استفاده از روش تلاقی هیبریدها: 34
1ـ کشت اسپور------------------------------- 35
2ـ جداسازی تک اسپورها --------------------- 36
3ـ تهیه اسپاون ---------------------------- 36
ب ـ مراحل پرورش و میوهدهی: ---------------- 37
تولید پریموردیا در سطح محیط کشت: -------------- 38
تولید اجسام میوه دهی در اسپاون----------------- 38
ج ـ تولید اندام باردهی در کمپوست----------- 39
1ـ انتقال ژن ------------------------------ 39
2ـ اختلاط پروتوپلاستها----------------------- 40
تهیه نژادها ----------------------------------- 42
روش تهیه محیط کشت غذایی PDA--------------------- 42
روش کشت هموکاریونها --------------------------- 43
روش تلاقی هموکاریونها--------------------------- 44
نمونهگیری از منطقه تلاقی ----------------------- 45
تهیه اسپاون مادری از هیبریدها------------------ 45
تلقیح دانههای گندم با کشت هیبرید--------------- 46
الف ـ پاستوریزاسیون و آمونیاکزدایی -------- 49
ب ـ مایهزنی کمپوست ------------------------ 49
ج ـ خاکدهی بستر کشت------------------------ 49
هوادهی و افت سریع دما-------------------------- 50
محاسبه قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی -------- 53
محاسبه واریانس ترکیب پذیریی عمومی و خصوصی------ 53
محاسبه واریانس افزایشی و غالبیت--------------- 53
نتایج بررسی سرعت رشد (قطر پرگنه هموکاریونها)--- 55
تیپ رشدی پرگنه هموکاریون ---------------------- 55
نتایج سرعت رشد در هتروکاریونها ---------------- 59
نتایج مشاهدهای تهیه اسپاون -------------------- 60
نتایج مشاهدای آزمون میوهدهی ------------------- 60
جدول تجزیه واریانس برای صفت عملکرد در دورگها -- 61
جدول قابلیت ترکیبپذیری عمومی در هموکاریونها --- 64
جدول قابلیت ترکیبپذیری خصوصی دورگها ----------- 64
جدول مقادیر اجزاء ژنتیکی ---------------------- 66
ضریب همبستگی ---------------------------------- 66
منابع ----------------------------------------- 69
پیوست------------------------------------------ 75
چکیده انگلیسی --------------------------------- 78