فروشگاه بزرگ الماس

این فروشگاه اینترنتی آمادگی خود را جهت ارائه انواع فایل های الکترونیک، پروژه های مختلف دانشجویی و صنعتی، کتاب ها و جزوات و دانشگاهی اعلام کرده و در این زمینه فعالیت خود را آغاز کرده است

فروشگاه بزرگ الماس

این فروشگاه اینترنتی آمادگی خود را جهت ارائه انواع فایل های الکترونیک، پروژه های مختلف دانشجویی و صنعتی، کتاب ها و جزوات و دانشگاهی اعلام کرده و در این زمینه فعالیت خود را آغاز کرده است

مقاله بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران

مقاله بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران در 36 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی الکترونیک و مخابرات
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
مقاله بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

مقاله بررسی آئین نامه آموزش صنایع الکترونیک ایران در 36 صفحه ورد قابل ویرایش

ماده 1- هدف: تدوین ضوابط و مقررات به منظور طی دوره‌های آموزشی بلند مدت و نحوة ارائه تسهیلات بر اساس ضوابط شرکت صنایع الکترونیک ایران برای پرسنل تحت پوشش.

تبصره: کلیة پرسنل رسمی شرکت صنایع الکترونیک ایران اعم از مشمولین قانون آجا، سپاه، وزارت دفاع و شرکتهای تابع به صورت یکسان مشمول بهره‌مندی از مفاد این آیین نامه می‌باشند.

ماده 2- آموزش هر واحد ملزم به تشکیل شناسنامه آموزشی برای کلیه پرسنل تحت پوشش می‌باشد.

ماده 3- تعریف دوره‌های آموزشی بلند مدت: به دوره‌هایی اطلاق می‌شود که پس از طی آن فرد موفق به اخذ مدرک رسمی یا معادل در مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس مقطع تحصیلی مصوب وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور و با دوره‌های داخلی صا همطراز با این مقاطع گردد.

بخش 1: تعاریف

ماده 4- تسهیلات تحصیلی: به کلیة خدماتی گفته می‌شود که از سوی شرکت به دانشجوی بورسیه، کارمند دانشجو و کارمند دانش‌آموز در زمینة امور آموزشی بلند مدت اعطاء می‌گردد و شامل موارد: بورس، انتساب، مأموریت تحصیلی، کمک هزینة تحصیلی، پرداخت شهریه، هزینة‌ نوشت افزار، وام تحصیلی و . . . خواهد بود.

مده 5- دانشجوی بورسیه: به افردی اطلاق می‌گردد که در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و آموزشکده فنی شیراز وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران مشغول به تحصیل بوده و فقط از کمک هزینه تحصیلی شرکت استفاده نموده و مشمول بورس تحصیلی می‌گرددند. بدیهی است شریط و ضوابط مربوطه در زمان بورسیه شدن دانشجویان ملاک خواهد بود. و با تغییر ضوابط و شرایط مورد، عطف به ماسبق نخواهد شد.

ماده 6- کارمند دانشجو: به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یک از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیل شرکت برابر مقررات بهره‌مند باشد.

ماده 7- کارمند دانش‌آموز: به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یکی از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیلی شرکت برابر مقرارت بهره‌مند باشد.

ماده 7- کارمند دانش‌‌آموز : به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یکی از مدارس و یا هنرستانها مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات شرکت برابر مقرارت بهره‌مند باشد.

ماده 8- بورس تحصیلی: عبارتست از تسهیلات ویژه شرکت صنایع الکترونیک ایران جهت جذب دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تأمین کادر مورد نیاز علمی شرکت از طریق:

الف- پذیرش دانشجو در آموزشکده‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل (مانند آموزشکدة فنی شیراز).

ب- مصاحبه و انعقاد قرارداد با دانشجویان سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل.

ج- قرار داد با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پذیرش دانشجو از کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور (مازاد بر سهمیه سالانه دانشگاه مرجع).

د- بورس تحصیلی خارج از کشور.

تبصره 1- مشمولین بند الف و ب صرفاً کمک هزینه تحصیلی بصورت ماهانه دریافت نموده و زمان تحصیل آنها جزء سنوات خدمتی محسوب نمی‌گردد و پس از اتمام تحصیلات در صورت کسب معدل مورد نظر به استخدام شرکت در خواهند آمد و در غیر اینصورت کمک هزینه‌های آموزشی بطور کامل از آنان دریافت می‌‌گردد.

تبصره 2- ماده 9

تبصره: این تسهیلات به پرسنل اعطاء می‌گردد که در دانشگاههای دولتی روزانه (خارج از محل جغرافیای خدمتی) در رشته های مورد نیاز پذیرفته شوند.

ماده 10- مأموریت تحصیلی: وضعیت پرسنلی است که به صورت پاره وقت (روزانه و یا ساعتی) از خدمت منفک و جهت ادامه تحصیل به دانشگاه، مؤسسات آموزش عالی، مدارس و یا هنرستانهای مربوطه اعزام می گردند.

بخش 2: ضوابط اعطاء تسهیلات تحصیلی به کارمند دانشجو

ماده 11- لیست رشته‌های تحصیلی مورد نیاز شرکت صنایع الکترونیک ایران در مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و . . . ) و تعداد تقریبی پرسنل مورد نیاز در خرداد ماه هر سال توسط معاونت اداری و معاونت طرح و برنامه از طریق معاونتها/ مدیریتهای آموزشی شرکتهای تابعه تهیه و به منظور آگاهی پرسنل اعلام می‌گردد.

تبصره: مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تابع اخذ مجوز از مبادی ذیربط می‌باشند.

ماده 12- شرکت کلیه پرسنل در آزمونهای ورودی پس از تکمیل و تأکید فرم مجوز شرکت در آزمون امکان‌پذیر است و صدور هر گونه گواهی یا معرفی نامه جهت ثبت نام در آزمونهای وردی از سوی معاونتهای تابع شرکت، منوط به تکمیل ارائه فرم «مجوز شرکت در آزمون» فرم شماره (1) توسط پرسنل خواهند بود.

ماده 13- در صورت احراز شرایط، پرسنلی که در یکی از رشته‌های تحصیلی مورد نیاز شرکت با در نظر داشتن ماده 11 پذیرفته می‌شوند با تکمیل فرم مربوطه از تسهیلات تحصیلی بهره‌مند می‌گردند. (فرم شماره2)

ماده 14- در صورتیکه پرسنل بدون رعایت ضوابط و مقررات این آیین‌نامه موفق به اخذ مدرک در یکی از مقاطع تحصیلی شوند هیچگونه تعهدی در خصوص ارتقاء خدمتی و حقوقی برای شرکت ایجاد نخواهند کرد.

بخش 1: حق التدریس و حق الزحمه سخنرانی

ماده 1- کلیات و تعاریف:

الف- مدرس: آموزش دهنده‌ای است که برای تدریس بصورت نظری یا عملی انتخاب و با سه وضعیت خدمتی به استخدام در می‌آید: مدرسین موظف- مدرسین غیرموظف و مدرسین مدعو

الف-1- مدرسین موظف: آموزش‌دهندگانی هستند که در استخدام شرکتها و صنایع تابع شرکت صنایع الکترونیک ایران می‌باشند و شغل مورد تصدی آنان در جداول سازمانی بعنوان مدرس سازمانی و یا عناوین شغلی مشابه منظور گردیده است.

الف- 2- مدرسین غیر موظف: آموزش دهندگانی هستند که در استخدام شرکتها و صنایع تابع شرکت صنایع الکترونیک ایران باشند و برابر جداول سازمانی عهده‌دار تدریس نبوده ولی بر اساس نیاز ضمن انجام وظایف شغلی برای تدریس نیز انتخاب می‌گردند.

الف – 3- مدرسین مدعو: آموزش دهندگانی هستند که در استخدام شرکتها و صنایع تابعه شرکت صنایع الکترونیک ایران نبوده و بدلیل نیاز و مقتضیات آموزش شرکت، جهت تدریس دعوت می‌شوند.

ماده 2- ساعات تدریس مدرسین موظف برحسب مراکز آموزش و نوع دوره‌ها طبق جدول زیر می‌باشد.



آموزش ذیربط نگهداری می‌شود.

بخش 2: حق التألیف و حق الترجمه

ماده 13- بمنظور تشخیص لزوم تألیف یا ترجمه کتب و مدارک مورد نیاز شرکت صنایع الکترونیک ایران با نظر معاونت/ مدیریت آموزش هیأتی 3 نفره مرکب از: مدیریت/ معاونت سازمان، معاون یا مدیر آموزش، مترجم یا مؤلف تشکیل می گردد.

ماده 14- پرداخت حق التألیف و حق الترجمه در مورد آثار تألیف و ترجمه شده که قبل از انتشار از سوی مولف یا مترجم به معاونتها/ مدیریتهای آموزشی شرکتهای تابعه ارائه و ضرورت استفاده از آنها، همچنین صحت تألیف یا ترجمه به تأیید هیأت مندرج در ماده 13 برسد، بلامانع است.

ماده 15- هیأت مندرج در ماده 13 این دستورالعمل می تواند در مورد تألیف و ترجمه‌هایی که جنبه فنی و تخصصی دارد نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و عنداللزوم نظرات اشخاص بصیر و متخصص را اعم از نظامی و غیر نظامی اخذ و مورد بررسی قرار دهند.

ماده 16- حق چاپ و نشر کتب و آیین نامه‌ها و مدارکی که بر اساس این دستورالعمل تألیف و یا ترجمه می‌شود حسب مورد برای هر یک از شرکتهای تابعه صا محفوظ بوده و هر گونه نسخه‌برداری و تقلید از آنها منوط به اجازه کتبی از شرکت/ صنایع ذیربط خواهد بود.

ماده 17- میزان حق التألیف و حق‌الترجمه و ویراستاری هر نوع کتاب و آیین نامه و سایر مدارک مورد نیاز شرکتهای تابعه صا بشرح زیر تعیین می شود.

الف- حق التألیف برای متون خارجی به فارسی تا 10 هز ار کلمه به ازای هر کلمه حداکثر 25 ردیف و مازاد بر آن به ازای هر کلمه حداکثر 15 ریال می‌باشد.

ب- حق الترجمه از متون خارجی به فارسی تا 10 هزار کلمه به ازای هر کلمه حداکثر 25 ریال و مازاد بر آن به ازای هر کلمه حداکثر 15 ریال می‌باشد.

ج- حق التألیف و ترجمه از فارسی به زبان خارجی با رعایت ضوابط مذکور حداکثر تا دو برابر مبالغ یاد شده در بندهای الف و ب می‌باشد.

د- برای ویراستاری و ویرایش مطالب کتب و نشریات و گزارشهای تحقیقی که از لوازم تألیف و تصنیف و ترجمه است تا 10 هزار کلمه به ازای هر کلمه حداکثر 15 ریال و مازاد بر آن به ازای هر کلمه حداکثر 10 ریال می‌باشد.

تبصره 1- برای هر ضمیمه شامل جدول، نقشه، نمودار معادل 400 تا 800 کلمه به تشخیص آموزش قابل پرداخت می‌باشد.


** توجه: شما دوستان میتوانید از اینجا وارد فروشگاه بزرگ الماس شده و دیگر محصولات و پروژه های مشابه را جست جو نمایید... هدف ما رضایت شماست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.