دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 187 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 5 |
نگاهی گذرا به تئوریها و نظریه های مدیریت
• تعریف مدیریت
• تاریخچه مدیریت
• دیدگاههای تئوری مدیریت
• سطوح مدیریت
• مهارت انسانی
• مدیریت عملکرد
مقدمه :
امروزه نیاز به مدیریت در همه زمینه ها محسوس و حیاتی است . و کثرت وتنوع سازمانهای رسمی جامعه غالبا این پرسش را پیش می آورد که آیا مدیریت هر سازمانی منحصر وبی همتاست و با مدیریت سازمانهای دیگر تفاوت زیادی دارد: به نظر می رسد که بسیاری از وظایف و کارکردهای مدیریت در سازمانها یکسانند و بسیاری از فراگردهای سازمانی به هم شباهت دارند ولی ماهیت کارکرد آنها متفاوت است.
شباهت های مدیریت در سازمانها مختلف را می توان عمدتا در قلمروی وظایف و مسئولیت های اداری پیدا کرد.
تعریف مدیریت:
منظور از مدیریت فعالیت و عملی است که در یک موقعیت سازمان یافته برای هماهنگی و هدایت امور در جهت هدفهای معینی صورت می گیرد و یا به طور ویژه مدیریت را عملی تلقی کنیم که بر دانش و یافته های علمی ، توانایی هنری ، مهارت فنی ، و اخلاق اجتماعی مبتنی است و یا به عبارت دیگر کسی را مدیر می دانیم که بتواند در محیط کار خود به اقتضای موقعیت ، اصول ویافته های علمی و مهارتهای فنی را هنرمندانه و با رعایت موازین اخلاقی به کار ببرد ، بتواند مشکلات راحل کند ، و هدفی را تحقق ببخشد لازمه چنین مدیریتی آنست که شخص مدیر از اهداف و فراگردهای آن مطلع باشد و جو مساعدی برای انجام وظایف و فعالیتهای کارکنان به وجود آورد و از نیروهای انسانی و مادی موجود به طور مقتضی استفاده کند ، وحدت و هماهنگی لازم میان اجزاء و عناصر سازمان را ایجاد نماید ، همکاران وزیردستان خود را به کار و فعالیت موثر بر انگیزد ، عملکرد سازمان خود را ارزشیابی و انتقاد
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 28 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 49 |
خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود …
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 69 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 65 |
یکی از نگرانی های افرادی که از سیستم عامل ویندوز به لینوکس مهاجرت میکنند، یافتن معادل برای برنامههایی است که بهطور معمول از آنها استفاده میکنند. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا با معرفی برخی برنامه های پرکاربرد لینوکس تا حدی به رفع این نگرانی کمک کنیم.شاید یکی از دلایلی که از لینوکس کمتر استفاده می شود همین مشکل آشنا نبودن با نرم افزار های معادل آن است برای رفع این مشکل راه حلی که بتواند آن را حل کند معرفی نرم افزار های معادل لینوکس است. از برنامه های موجود در سیستم عامل لینوکس می توان به برنامه ها کار با فایل، شبکه و اینترنت، زبان های برنامه نویسی اشاره کرد.ما سعی می کنیم این سوال را هم جواب دهیم چرا ویندوز چرا لینوکس. فهرست : چکیده مقدمه لینوکس ویژگی های لینوکس امنیت و پایداری لینوکس نیاز های سختافزاری اندک در لینوکس تنظیم و شخصیسازی لینوکس آزادی کاربردهای لینوکس مقایسه لینوکس و ویندوز لینوکس از نظر قیمت لینوکس از نظر راحت بودن در استفاده لینوکس از نظر امنیت و ویروس لینوکس از نظر به روز رسانی لینوکس …
دسته بندی | الکترونیک و مخابرات |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1001 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 70 |
احتمال آتش سوزی در هر محلی ذهنیت افراد را به مخاطره می اندازد لذا وجود سیستمی جهت اعلام خطر آتش سوزی باعث تسریع در امر اطفاءحریق می گردد این سیستم از طرف سازمان آتش نشانی برای ساختمانهای با تعداد واحد بالا اجباری گردیده وصاحبان این ساختمانها موظف به اجرای چنین سیستمی می باشند.قابل ذکر است .طراحی یک سیستم اعلام حریق کاملا تخصصی است و در نظر گرفتن موارد خاصی در طراحی این دستگاهها از اهمیت ویژه ای برخوردار است . توصیه می شود برای اجرای سیستم اعلام حریق بدلیل ویژگیهای این سیستم و ایجاد مسئولیت در قبال اجرای پروژه ، آنرا توسط افراد آگاه در این زمینه و نیز با تجهیزات استاندارد و قابل اعتماد انجام دهید . سیستم های اعلام حریق در یک ساختمان طراحی می گردد تا قبل از این که حریق مشکل ساز و غیرقابل کنترل شود؛ اعلام واخطارداده و سیستم های بعدی را فعال سازد .در صورتیکه حریق در لحظات اولیه کشف گردد اطفاء آن بسیار آسان می باشد.و خسارت ناشی از آن بسیار کم خواهد بود. فهرست : فصل اول معرفی مکان کارآموزی کارورزی چیست؟ هدف …
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 68 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
سرمایه در گردش یک شرکت مجموعه مبالغى است که در دارائىهاى جارى سرمایهگذارى مىشود. اگر بدهىهاى جارى از دارائىهاى جارى یک شرکت کسر گردد سرمایه در گردش خالص بهدست مىآید. مدیریت سرمایه در گردش عبارت است از تعیین حجم و ترکیب منابع و مصارف سرمایه در گردش بهنحوى که ثروت سهامداران افزایش یابد. دارائىهاى جارى یک شرکت از اقلام زیر تشکیل مىگردد: صندوق و بانک، اوراق بهاءدار قابلفروش، حسابهاى دریافتنی، موجودى کالا و سایر دارائىهاى جاری. بسیارى از دارائىهاى جارى از محل بدهىهاى جارى مثل حسابهاى پرداختنی، اسناد پرداختنى و وامهاى کوتاهمدت تأمین مالى مىشوند. در عین حال، برخى از شرکتها بخشى از دارائىهاى جارى خود را از محل وامهاى بلندمدت یا از محل حقوق صاحبان سهام تأمین مىکنند. فهرست : تاریخچه مدیریت مالى سیاست سرمایه در گردش ماهیت سرمایه در گردش منابع و مصارف سرمایه در گردش استراتژى بدهىهاى جارى استراتژى محافظهکارانه استراتژى جسورانه استراتژىهاى گوناگون و سیاستهاى مطلوب فروش و سرمایه در گردش استراتژى سرمایه در گردش و ریسک و بازده اهمیت مدیریت سرمایه در گردش مراحل سیستم اطلاعات سیاستگزارى مدیریت مالى تعیین اولویتهاى اطلاعاتى طراحى سیستم اطلاعاتى جدید مقایسه …