دسته بندی | بازاریابی و امور مالی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 94 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 106 |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده تحقیق ................................................................................................. 11
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه.............................................................................................................. 12
اهمیت موضوع .............................................................................................. 13
اهداف تحقیق ................................................................................................. 14
اهداف کلی تحقیق........................................................................................... 14
اهداف جزئی تحقیق ....................................................................................... 14
سوالات اساسی ............................................................................................. 15
تعریف واژه های تحقیق ................................................................................ 16
فصل دوم: پیشینه تحقیق
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه ...................................................................... 16
پروتئین گوشت .............................................................................................. 17
چربی گوشت.................................................................................................. 20
ویتامین های گوشت....................................................................................... 22
مواد معدنی گوشت......................................................................................... 22
هیدرات های کربن گوشت.............................................................................. 24
گوشت به عنوان یک منبع انرژی.................................................................... 24
مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیک ).......................................................... 25
تاریخچه صنعت.............................................................................................. 26
اهمیت غذایی سوسیس و کالباس .................................................................. 30
انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران.......................................... 30
هیات مدیره از سال 1380 الی 1382 ......................................................... 31
هیات مدیره ازسال 1384 الی 1386 ........................................................ 31
هیات مدیره از سال 1386 الی 1387 .......................................................... 32
مشکلات ساختاری ....................................................................................... 33
مدیری موفق است که ................................................................................. 35
خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن و تعاونی درسالهای اخیر.................... 36
خبرهایی از کارخانه های عضو انجمن ......................................................... 37
اعضاء هیات مدیره چه کسانی هستند............................................................ 39
اعضاء انجمن چه کسانی هستند..................................................................... 39
هدف تشیکل .................................................................................................. 40
ادویه را بشناسیم........................................................................................... 40
تاریخچه تجارت ادویه ................................................................................... 41
200 سال قبل از میلاد تا 1200 میلادی ..................................................... 42
فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات
تاریخچه شرکت سهامی خاص گلهار............................................................ 44
تعریف شرکت سهامی ................................................................................... 44
شرکت سهامی خاص..................................................................................... 45
سرمایه شرکت سهامی خاص ....................................................................... 45
ثبت شرکت سهامی خاص.............................................................................. 46
مشخصات شرکت سهامی خاص .................................................................. 47
اساسنامه ....................................................................................................... 47
اساس نامه شرکت سهامی خاص گلها ر....................................................... 49
سرمایه ....................................................................................................... 49
سرمایه شرکت گلهار .................................................................................... 50
انتخاب مدیران و مدت ان .............................................................................. 51
بیلان – ترازنامه .......................................................................................... 54
بیلان وترازنامه شرکت گلهار ....................................................................... 56
سودوزیان شرکت ......................................................................................... 58
حساب سود وزیان شرکت گلهارسال 86 .................................................. 58
فصل چهارم :تجزیه وتحلیل داده ها
هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد .................................................................. 58
میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن ......................................... 59
استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار ............................................. 59
شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟................ 60
به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟ ....................................... 61
سیستمها وکنترلهای حسابداری ................................................................... 62
اهداف مهم کنترلهای داخلی........................................................................... 63
سیستم حقوق و دستمزد کارخانه گلهار ....................................................... 64
سیستم حسابداری کارخانه گلهار.................................................................. 64
انبارداری کارخانه گلهار................................................................................ 65
تولید وفروش کارخانه گلهار.......................................................................... 65
نکات کلی و اصولی در طراحی سیستمها ...................................................... 65
اجزاء سیستم حسابداری................................................................................ 68
استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن............................................ 70
تجزیه و تحلیل سیستم ................................................................................ 70
طراحی سیستم ............................................................................................. 71
اجراء سیستم ................................................................................................. 72
سیستم پردازش الکترونیکی داده ها ( سیستم کامپیوتری )........................... 73
سیستم حقوق و دستمزد ............................................................................... 82
اهمیت سیستم .............................................................................................. 82
حقوق ومزایای کارکنان ................................................................................ 83
لیست حقوق و دستمزد.................................................................................. 90
فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات
نتیجه ............................................................................................................ 91
منابع وماخذ .................................................................................................. 92
تائیدیه استاد................................................................................................... 93
برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت ....................................... 94
چکیده تحقیق
در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش) شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد.
روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد.
در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و... هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است.
استفاده از سایت مربوط به این شرکت هم کمک موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.
مقدمه
صنایع گوشت
گوشت و فراورده های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب میگردد درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین ومسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید . فراورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند ، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشتی مسلماً از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود[1] .
بیان مسئله
با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای براوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود امدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت میباشد .
این صنعت با تغیرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع ودلچسب فراورده هایی از ان بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار میگیرد.
اهمیت موضوع
انجمن صنایع فراورده های گوشتی ایران محور شعار خود را بر تولید بیشتر با کیفیت بهتر قرار داده اند وابزار مطبوعاتی خود را در غنا و معرفی ان به کار خواهند بست . داوری های مردم ومصرف کننده ها عنصری ضروری برای ادامه تولید است وهر مصرف کننده ای حرمتی مبتنی بر رعایت اصول اخلاقی دارد وباید مد نظر قرار گیرد ارائه شرح کاملی از تولید خوب-مفاهیم خوب –تولید کننده خوب را روشن میسازد استقرار تفکرات خوب برای افراد جامعه کاملا شفاف بیان شود تولید خوب و کار خوب ارائه گردد و در تعامل این رفتار مصرف کننده با درک واقعیت خرید کند وبا اگاهی از شرایط تولید به مصرف کالاعلاقه مند شود.
اهداف تحقیق
هر تحقیق اهدافی را برای ثمر بخش بودن ان دنبال میکندواین اهداف را میتوان به دو بخش عمده تقسیم نمود:
اهداف کلی تحقیق
1-بررسی وتجزیه تحلیل سیستم عملکرد گلهار
2- شناخت صنعت گوشت
اهداف جزئی تحقیق
1-بیان اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
2-بیان پروتئین گوشت
3-بیان چربی گوشت
4-بیان ویتامین های گوشت
5-بیان مواد معدنی گوشت
6-بیان هیدرات های کربن گوشت
7-بیان بیلان وترازنامه شرکت گلهار
8-بیان حساب سود وزیان شرکت گلهارسال 81
9-بیان هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد
10-بیان خط تولید تهیه سوسیس و کالباس
11-بیان خط تولید تهیه همبرگر و کباب لقمه
12-بیان معرفی محصولات گلهار مشهد
سوالات اساسی تحقیق
میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی ان هست یا خیر؟
استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار اجرا میشود؟
شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟
شروع کننده سیستم چه کسی است آیا انبار سفارش خرید را می دهد یا سرپرست تولید ؟
به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟
واردات مواد اولیه صورت می پذیرد یا خیر ؟
تعریف واژه های تحقیق
EAA عبارت خواهد بود از نسبت میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود دریک ماده غذایی به میزان همان اسید های آمینه ضروری در تخم مرغ .
PDR یا شاخص تفاضلی هضمی پپسین و یا روش تکامل یافته ان تحت عنوان اندیس PPDD NPU ( Net Protein Utiti -Yation Indx ) را نام برد که عبارت است از نسبت میزان ازتی که جذب بدن می شود به مقدار ازت دریافتی از طریق ماده غذایی این نسبت می تواند از طریق اضافه وزن بدن و یا دراثر تجزیه لاشه حیوانات آزمایشگاهی ( موشهای جوان در حال رشد ) بدست آید .
متد بیولوژیک PER ( Protein Efficiency Ratio ) کمتر به کارگرفته می شود ، عبارت است از نسبت افزایش وزن موشهای در حال رشد به وزن پروتئین خورده شده .
HACCP تولید مکانیزه محصول بدون دخالت دست می باشد .
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه :
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می اید غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمندی حاوی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن مواد معدنی مانند آهن وروی انواع ویتامین ها ونیز کاملترین مواد غذایی طبقه بندی شود .
1-1- پروتئین گوشت :
ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر می باشد زیرا در تغذیه انسان علاوه برکمیت ، مسئله کیفیت پروتئین نیز مطرح است .
بعضی از اسیدهای امینیه دربدن انسان ساخته نشده و می بایست به همراه مواد غذایی وارد بدن گردند . پروتئین گوشت حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای امینه ضروری می باشد میزان درصد اسیدهای آمینه ضروری در پروتئین های بافت پبوندی ( کولاژن) است .
انواع ودرصد اسیدهای امینه موجود در پروتئین گوشت در انواع مختلف حیوانات تقریباُ یکسان است و چگونگی تغذیه دام در ترکیبات اسید آمینه موجود در پروتئین گوشت تغییری حاصل نمی نماید . ارزش غذایی پروتئین ها طبق روشهای مختلفی تعیین می گردد . یکی ازروشهای شیمیایی تعیین اندیس EAA یا شاخص اسید آمینه ضروری می باشد دراین روش میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود در تخم مرغ بعنوان معیار به کار گرفته می شود و اندیس EAA عبارت خواهد بود از نسبت میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود دریک ماده غذایی به میزان همان اسید های آمینه ضروری در تخم مرغ.
معدل لگاریتم های تمامی درصد های حاصله نشان دهنده ارزش بیولوژیک ماده غذایی مورد آزمایش می باشد .
جدول شماره 1 : نسبت درصد اسیدهای امینه ضروری درپروتئین های ماهیچه و بافت پیوندی
اسید آمینه |
پروتئین ماهیچه |
پروتئین بافت پیوندی ( کولاژن ) |
هیستیدین |
3/3 |
7/0 |
ایزولوسین |
0/6 |
7/1 |
لوسین |
5/3 |
0/8 |
لیزین |
0/10 |
0/4 |
متیونین |
2/3 |
8/0 |
فنیل الانین |
0/5 |
6/3 |
ترئونین |
0/5 |
9/1 |
تریپتوفان |
4/1 |
0/0 |
والین |
5/5 |
8/2 |
روش دیگر اندازه گیری ارزش بیولوژیک پروتئین ها عبارت است از تعیین اندیس PDR یا شاخص تفاضلی هضمی پپسین و یا روش تکامل یافته ان تحت عنوان اندیس PPDD . ازدیگر روشها می توان روش بیولوژیک NPU ( Net Protein Utiti -Yation Indx ) را نام برد که عبارت است از نسبت میزان ازتی که جذب بدن می شود به مقدار ازت دریافتی از طریق ماده غذایی این نسبت می تواند از طریق ماده غذایی . این نسبت می تواند از طریق اضافه وزن بدن و یا دراثر تجزیه لاشه حیوانات آزمایشگاهی( موشهای جوان در حال رشد ) بدست آید . روش NPU از متداولترین روشها جهت تعیین ارزش بیولوژیک پروتئین ها به شمار می رود .
متد بیولوژیک PER ( Protein Efficiency Ratio ) کمتر به کارگرفته می شود ، عبارت است از نسبت افزایش وزن موشهای در حال رشد به وزن پروتئین خورده شده . علاوه برآن روشهای میکروبیولوژیک نیز جهت تعیین میزان ارزش بیولوژیک پروتئین ها موجود می باشد که بندرت مورد استفاده قرار می گیرد .
اندیس EAA برای پروتئین بافت ماهیچه ای به طور متوسط 88 وبرای پروتئین بافت ( کلاژن ) برابر 30 می باشد به همین جهت گوشتهایی که درصد بافت پبوندی درانها کمتر است از مرغوبیت و کیفیت خوراکی بالاتری برخوردار می باشند و بالعکس . البته لازم به ذکر است که این اختلاف آنچنان زیاد نیست ، چنانکه گوشت گاو حاوی 24 درصد کلاژن دارای اندیس NPU برابر حدود 70 بود و گوشت گاو حاوی 5/2 درصد کلاژن دارای اندیس NPU برابر با 80 می باشد .
اختلاف قیمت گوشت حاوی بافت پیوندی زیادی ( به اصطلاح گوشتهای دارای رگ وریشه ) و گوشتهای حاوی بافت پیوندی کم ، بیشتر از دلیلی است که برای ان می آورند . این اختلاف بهاء اغلب جنبه اقتصادی داشته و مربوط به مسئله عرضه و تقاضا می باشد .